Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kutyás film ajánló!

Ismét Üdvözöllek titeket !

 

Nagyon sok kutyás filmet nézek és mind nagyon jó

Ezért úgy gondoltam veletek is megosztom miket is lenne érdemes megnéznetek !

Sokat biztos ismertek már ezek közül de ha valaki mégse akkor most felfedezheti

 

Hókölykök

Az film 5 kis Golden retriver kölyökről szól !

Rózsabimbóról

Bukfencről

Budháról

Pocakról

és Maszatról szól akik Pocak étvágya miatt Alaszkában kötnek ki, ahol egy fiatal Husky kutyusnak Shastának és gazdijának segítenek hogy megnyerjenek egy szánhúzóversenyt ! Az elötte lévő szánhúzóversenyen Shasta szülei is indultak de sajnos beszakatt alattuk a jég és meghaltak! Azóta Shasta gazdijának apukája nem versenyzett és a fiát se engedi de ők ellentmondva a tiltásnak indulnak a versenyen ... és hogy mi lesz ezután ?

Nézzétek meg és kiderül

 

hokolykok.gif

hokolykok2.jpg

 

 

hokolykok3.jpg

hokolykok4.jpg

 

A filmet itt nézheted meg : 

http://www.mozicsillag.com/watch_megavideo.php?host=6427&id=726


Űrkölykök

A Disney stúdió ellenállhatatlan beszélő kiskutyái vadonatúj mozival térnek vissza, ráadásul ezúttal olyan tájra kalandoznak, ahol kutyatappancs még nem hagyott nyomot - a Holdra! A földöntúli kaland kis lépés egy kutyusnak, de hatalmas lépés a kutyafajnak!A kölykök és új barátaik elképesztő sebességgel, aszteroidák között szlalomozva tartanak a Hold felé. Minden bátorságukra és tudásukra szükségük lesz ahhoz, hogy leszálljanak - és utána haza is induljanak. Vajon sikerül nekik? Az intergalaktikus akciójelenetekkel és szívderítő pillanatokkal zsúfolt film kitűnő szórakozás az egész családnak. A filmben új barátjuk Spudnick a Bullterrier segít nekik a hazajutásban hiszen annyi év után ő is vissza szeretne térni a családjához akik még mindig várják haza !

urkolykok.jpg

urkolykok2.jpg

 

 

 

                                                                             

urkolykok3.jpg

   

 

 

 

 

 

 

 

Itt nézheted meg ! 

http://www.mozicsillag.com/movie_show.php?id=1709#.TmIiuGrQWWM

Kutyák és Macskák

A dorombolás kora lejárt. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: ezt a háborút kutyák és macskák vívják és épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a kérlelhetetlen sziámi cica velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban kiszagolják a bajt és az ebkommandó mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort. A négylábúak háborújába Brody professzor (Jeff Goldblum) is belekeveredik, aki épp olyan anyagon kísérletezik, amely mindkét fél számára veszettül fontos. A kis Beagle kölykök Lú és új társa Bucs együtt kűzdenek a macskák ellen ami nem könnyű hiszen Lú véretlenül került Bucs mellé , még csak egy neveletlen , bolondos kölyök aki nincs felkészülve a macskákra !

kutyak-es-macskak.jpg


 

 

  

 

 

kutyak.es.macskak.jpg   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kutyak-es-macskak2.jpg    

 

 

 

 

 

 

kutyak-es-macskak3.jpg  

 

 

 

 

 


Kutyák és Macskák 2.  

A kutyáknak és macskáknak megvan a maguk, titkos, az emberi szem elől rejtett világa. És megvan a maguk háborúja is. Ártatlannak tűnő kutyaházak igazából titkos kémközpontok bejáratai lehetnek; néhány napon heverésző lusta cica pedig valójában talán egy bevetésen lévő alakulat tagjai. A kutyák és macskák között kibékíthetetlen, elhúzódó és minden eszközt megengedő háború zajlik. Zajlott eddig. Mert színre lép egy csúnya, kopasz macska: egy elegáns és gonosz szfinx, Kitty Galore, aki végtelen hataloméhségében egyszerre akarja az egész világot meghódítani. Ezért a kutyáknak és macskáknak életükben először össze kell fogniuk. Szimat segíti a karmot, fog a bajuszt: az ősi ellenségek kénytelen-kelletlen egy falkába tömörülnek, mert jön a végső összecsapás.

kutyak-es-macskak25.jpg                       

 

 

 

 

 

kutyak-es-macskak-22.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kutyak-es-macskak-23.jpg

 

 

 

 

 

 

 

kutyak-es-macskak-24.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Itt nézheted meg !

http://www.mozicsillag.com/movie_show.php?id=1935#.TmIjb2rQWWM


Kutyaszálló

Amikor az energikus testvérpár, Andi és Bruce egy olyan nevelőotthonban találják magukat, ahová szigorúan nem lehet állatokat vinni, Andinak a villámgyors észjárását kell latba vetnie, hogy otthont találjanak kutyájuknak, Pénteknek. Noha együttérző nevelőjük, Bernie figyelmezteti őket, hogy kerüljék a bajt, a srácok rábukkannak egy elhagyott hotelre és elkezdik átalakítani, hogy tökéletes lakhelyet készítsenek Pénteknek és a város összes kóbor kutyájának. Ezzel viszont azt kockáztatják, hogy szétválasztják őket egymástól, ha lebuknak. A két kölyök pillanatok alatt valami varázslatosat alkot a hotelből: otthont a kutyáknak és saját maguknak is.

kutyaszallo.jpg

 

kutyaszallo1.jpg

kutyaszallo2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

kutyaszallo3.jpg

Itt nézheted meg!

http://www.mozicsillag.com/movie_show.php?id=1623#.TmIjpGrQWWM